Ndahen çmimet e Filantropisë 2018

  646

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Filantropisë 2018, ceremoni e organizuar nga Partnerët Shqiptar për Ndryshim dhe Zhvillim, për të tetën vit radhazi.

  Disa nga çmimet e akorduara janë si më poshtë:

  – Çmimi për Kontributin në Nivel Kombëtar iu akordua Gazsjellësit Trans Adriatic (TAP);
  – Çmimi për Kontributin në Nivel Lokal iu akordua Kompanisë ANTEA Cement;
  – Çmimi për Kontributin si Individ iu akordua Z. Alfred Muharremi;
  – Çmimi special – Pionieri i Filantropisë iu akordua Z. Ali Adil Agjah Bej Biçakçiu (pas vdekjes);
  – Çertifikatë Mirënjohjeje iu akordua Znj. Liljana Luani.

  2018 1

  2018 2

  2018 3

  2018 5