Zhvillohet takimi: ERA Validation workshop/New export promotion service for SMEs from the fruit and vegetable processing sector

  479

  Është zhvilluar në Beograd, në datën 19 takimi i radhës i projektit “New export promotion service for SMEs from the fruit and vegetable processing sector”, partnerë në të cilën janë gjashtë dhomat anëtare të Forumit të Investimeve të Dhomave të Ballkanit Perëndimor (WB6 CIF).

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë u përfaqësua nga Znj. Uarda Llazi dhe Znj. Klotilda Binjaku.

   

  era 2

   

  era 3

   

  era 4

   

  era 5

   

  era 6