FTESË PËR PJESËMARRJE NË WORKSHOPIN NË SEKTORIN E INDUSTRISË SË BUJQËSISË

  3143

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju fton të merrni pjesë në workshopin që do të zhvillohet në datë 8 maj 2019, dedikuar prespektivave të zhvillimit të sektorit në rajonin e Ballkanit.

   

  Ky workshop, i cili organizohet nga Agjencia ICE dhe FederUnacoma, do të shoqërohet me takime B2B me kompani italiane të specializuara në:

   

  makineri dhe pajisje bujqësore

  pjesë këmbimi dhe aksesorë për makineri bujqësore

  komponentë idraulik për bujqësinë

  pompa për trajtim me produkte kimike agresive dhe për vaditje

  tuba polietileni për vaditje

  Për më shumë informacione klikoni këtu.

  Listën e plotë të kompanive italiane që do të marrin pjesë në workshop e gjeni duke klikuar këtu: Kompanite italiane-2. ICE

   

  Nëse të interesuar Ju lutemi të plotësoni fomularin ne linkun https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeby5HYeSjL6H2Ab2HTyvMakSbkT2UamTuZgstZU4Q37GasNw/viewform brenda datës 24 prill 2019.