Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit midis Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe Këshillit të Dhomave të Tregtisë të Arabisë Saudite

  608

  Është zhvilluar në datë 17 prill, në ambientet e VILA 31, një pritje mes sipërmarrësve më të mirë të Arabisë Saudite, të ftuar me ftesë të veçante nga Kryeministri i Shqipërisë dhe sipërmarrësve më të mirë shqiptarë.

  Eventi u konceptua si një network, ku të pranishëm ishin dy Ambasadorët e vendeve respektive, si dhe përfaqësues të lartë të institucioneve.

  Gjatë kësaj pritjeje, u nënshkrua edhe një memorandum bashkëpunimi midis Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe Këshillit të Dhomave të Tregtisë të Arabisë Saudite dhe në fund të pritjes u zhvilluan edhe takimet B2B midis sipërmarrjeve.

   

  57409179_482865302250516_8847623537314234368_o

   

  57439902_482865258917187_6437253599780143104_o

   

  mou 1

   

  mou 2

   

  mou 3

   

  mou 4