Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë organizon forumin e biznesit “Shqipëri-Belgjikë”

  1113

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Ambasadën e Belgjikës, organizoi në datë 17 maj 2019 misionin e biznesit “Shqipëri-Belgjikë”.

  Të pranishëm në këtë mision ishte Ambasadori i Belgjikës, SH.T.Z François Bontemps, Zv. Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Znj. Belinda Ikonomi, si dhe përfaqësues të AIDA-s.

  Në këtë mision morën pjesë edhe biznese të rëndësishme belge dhe shqiptare.

  Në përfundim të misionit u zhvilluan edhe takime B2B.

   

  mis belg 1

  mis belg 2

  mis belg 3

  mis belg 4

  mis belg 5

  mis belg 6