PUBLIKOHET UDHËZUESI PËR EKSPORTIN E FRUTAVE DHE PERIMEVE

    1114

    I nderuar sipërmarrës,
    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë ka kënaqësinë t’ju prezantoj një projekt për të cilin ne kemi punuar fort dhe që është finalizuar me publikimin e “Udhëzuesit për eksportin e frutave dhe perimeve të përpunuara nga vendet e Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian”

    Udhëzuesi është një dokument i plotë, që përmban informacion mbi dokumentacionin e nevojshëm që ju duhet për të eksportuar, mbi specifika të veçanta, informacion mbi tregun, por edhe lista panairesh apo laboratorësh të akredituar.

    Për të shfletuar udhëzuesin, klikoni këtu: udhezuesi shqip