Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në Mbledhjen e Këshillit të Investimeve

  615

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në mbledhjen e rradhës së Këshillit të Investimeve, ku u diskutua mbi Projektligjin “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit”.

  Gjatë mbledhjes së drejtuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Znj. Anila Denaj, anëtarët e Këshillit të Investimeve paraqitën sugjerimet e tyre mbi projektligjin, ndërsa vlerësuan dhe shprehën mbështetjen për këtë iniciativë të qeverisë.

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë është një nga anëtarët e Këshillit të Investimeve.

  ines 1

  ines 2

  ines 3