Zhvillohet takim me Ekipin e Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim

  615

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë u takua ditën e djeshme me Ekipin e Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim për të diskutuar Strategjinë 5 – Vjecare të BERZH në Shqipëri.

  Në takim u diskutuan fushat e përbashkëta të interesit dhe koordinuam angazhimin e Qeverisë dhe BERZH për zhvillimin e sektorëve prioritarë në vend.

  Vëmendje e veçantë në këtë strategji do të vijojë ti kushtohet:

  👉përmirësimit të klimës së biznesit,
  👉forcimit të kapaciteteve të SME-ve,
  -👉avancimit teknologjik dhe edukimit financiar, dhe
  👉zhvillimit të sektorit energjitik.

  ebrd 1

  ebrd 2