Zhvillohet takimi me eksperten e EASME/EU

    939

    U zhvillua në ambientet e AIDA takimi monitorues midis partnerëve të EEN ALBANIA dhe Ekspertes së EASME/EU Znj. Silvi Serreqi.

    Në takim u diskutua mbi ecurinë e programit EEN në Shqipëri.

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë është një nga partnerët e EEN ALBANIA