263

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, me në krye Kryetaren, znj. Ines Muçostepa organizoi ditën e sotme një tryezë diskutimi midis përfaqësuesve të Dhomave të Huaja të Tregtisë dhe Zv. Ministres së Financave dhe Ekonomisë, Znj. Belinda Ikonomi.

  Në këtë tryezë u diskutuan konkretisht disa nga problematikat kryesore që shqetësojnë bizneset.

  Kjo tryezë është e para tryezë, e cila do të pasohet në vijim nga takime periodike të strukturuara me një agjendë kalendarike të unifikuar me Ministria e Financave dhe Ekonomisë

  iii 2

  iii 3

  iii 4