201

  “Sinergjia- çelësi për një sukses rajonal”, kjo është edhe tema mbi të cilën po zhvillon punimet Konferenca e përvitshme ekomomike rajonale, e cila po mbahet në Budva.

  Konferenca ka bërë bashkë përfaqësues të rëndësishëm të ekonomive rajonale, si edhe Kryetarë dhe përfaqësues të Dhomave të Tregtisë të Ballkanit Perëndimor.

  E pranishme në konferencë është edhe #Kryetarja e Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa.

  Konferenca u hap nga Kryetari i #DhomësEkonomiketëMalittëZi, Z. Vlastimir Golubovic, për t’u ndjekur nga fjala e Kryeministrit të Malit të Zi, Z. Duško Marković, e më pas Zv. Sekretari i Përgjithshëm i OECD, Z. Ulrik Vestergaard Knudsen.

  bd 2

  bd 3

  bd 4

  bd 5