Organizohet ceremonia në nderim të 224 punonjësve të policisë të rënë në krye të detyrës

    205

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në pritjen e organizuar nga Fondacioni “Gjurme”, në nderim të 224 punonjësve të policisë të rënë në krye të detyrës.

    Fondacioni “Gjurme” është themeluar nga djem edhe vajza të policëve të rënë në detyrë, të cilët kanë vendosur të bëjnë edhe vetë diçka duke bashkuar forca, duke bashkuar energji me qëllim që të krijojmë një mundësi të re për shumë djem edhe vajza, të cilët nuk kanë arritur as ta shohin ndonjëherë babain e tyre, për t’ju ofruar edhe atyre një jetë dinjitoze pa e zëvendësuar kurrë atë humbje të madhe.

    Biznesi ka mbështetur dhe do të mbështesë familjet e punonjësve të policisë me akte solidariteti.

    fondacioni gjurme 1