ORGANIZOHET SAMITI I GRAVE TË DIASPORËS

  209

  U organizua në datë 16 janar Samiti i Grave të Diasporës, organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës
  me pjesëmarrjen e grave sipërmarrëse të Diasporës shqiptare dhe vendase, profesionisteve të reja, studenteve, grave akademike dhe eksperteve në fushën e biznesit, përfaqësueseve të institucioneve shtetërore, si dhe të organizatave ndërkombëtare.

  Kryetarja e Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë Znj. Ines Muçostepa ishte paneliste në panelin “LIDERSHIPI I GRUAS NË BIZNES”

  Samiti shërbeu si një platformë rrjetëzimi dhe bashkëpunimi, i cili pati synim të prezantojë eksperienca dhe modele të suksesshme të grave sipërmarrëse, mundësitë për sipërmarrje dhe investime të reja si dhe shkëmbim eksperiencash.

  samiti ada 1

  samiti ada 2

  samiti ada 4