Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në ekspozitën “Entitled-Golden Hands in the State of Kuwait and the Republic of Albania”

  596

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në ekspozitën
  fotografike të Znj. Ebtisam Nasser Al-Houti, bashkëshortes së SH.T Ambasadorit të Kuvajtit në Tiranë.

  Ekspozita “Entitled-Golden Hands in the State of Kuwait and the Republic of Albania” është ekspozita e dytë e Znj. Al-Houti.

  kuvajti 1

  kuvajti 3

  kuvajti 4

  kuvajti 5