Organizohet konferenca “Building a culture of integrity in society: fostering a sustainable development”

    546

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në konferencën e organizuar nga ICC “Building a culture of integrity in society: fostering a sustainable development”.

    Në këtë takim morën pjesë gjithashtu përfaqësues të misioneve të huaja diplomatike, përfaqësues të Ministrive, organizatave të biznesit dhe sipërmarrjes.

    icc 4

    icc 5