Organizohet pritja nga Ambasada e Japnonisë në Tiranë me rastin e Ditëlindjes së Perandorit të Japonisë

    528

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në pritjen e organizuar nga Ambasada e Japnonisë në Tiranë me rastin e Ditëlindjes së Perandorit të Japonisë.

    japonia 1

    japonia 3

    japonia 4