Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë flet për emisionin “Argument”

    333

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ishte e ftuar në emisionin “Argument” në RTV SCAN, ku gjatë intervistës së saj zhvilluar nëpërmjet skype, foli për situatën e vështirë në të cilën ndodhet sipërmarrja për shkak të virusit COVID-19, si edhe kërkesën karshi qeverisë shqiptare për të miratuar sa më parë paketën ekonomike në ndihmë të sipërmarrjes dhe ekonomisë shqiptare.

    Intervistën mund ta ndiqni në këtë link: https://youtu.be/o3FKi6M0OGU