Miratohet urdhëri i Bankës së Shqipërisë, nr.prot 1650

    335

    Pas kërkesave dhe shqetësimeve të ndryshme që Dhomat e Tregtisë, Shoqatat, Sipërmarrjet kanë përcjellë pranë Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, ju informojmë se është miratuar Urdhri i Bankës së Shqipërisë, datë 17.03.2020, nr.prot 1650.

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë do të vazhdojë ti qëndrojë pranë çdo sipërmarrësi në këto ditë të vështira, ndaj lutemi që çdo shqetësim/problem apo edhe propozim konkret që do të keni për të lehtësuar këtë situatë, ta përcillni në adresën info@uccial.al