Publikohet paketa financiare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë për ndërhyrjen në ekonomi

    719

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, së bashku me dhomat e tjerat të tregtisë dhe shoqatave të biznesit, pas një pune intensive dhe konsulte të vazhdueshme me të gjitha sektoret e sipërmarrjes, i kanë drejtuar Qeverisë Shqiptare një paketë të plotë financiare për ndërhyrjen në ekonomi në kuadër të pandemisë COVID-19, paketë të cilën do ta gjeni këtu: Paketa financiare per nderhyrje ne ekonomi.pdf
    Lista e konfimimeve me logo dhe konfirmimet.pdf_compressed