Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa flet për ORA NEWS mbi impaktin e pandemisë në ekonomi

    259

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ka qenë e ftuar në ORA NEWS, ku ka folur për impaktin e pandemisë COVID-19 në ekonomi.

    Intervistën e saj mund ta ndiqni duke klikuar në linkun më poshtë: