Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe shoqatat e biznesit letër të hapur Kryeministrit Rama

    319

    Në vijim të paketës financiare që Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë dhe shoqatat e biznesit i kanë dërguar Qeverisë shqiptare, dëshirojmë t’ju informojmë se i kemi dërguar edhe një letër të hapur Kryeministrit Rama mbi rëndësinë që ka kjo paketë për të parandaluar rënien e ekonomisë në kolaps.

    Në vijim letra:

    ll 1

    ll 2