Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë kërkesë zyrtare Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë

  914

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë ju informon se së bashku me BiznesAlbania i ka drejtuar Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Znj. Anila Denaj, kërkesë për marrjen e masave në ndihmë të bizneseve në kuadër të situatës së krijuar nga virusi COVID- 19.

  Për informacionin tuaj, kërkesën e gjeni këtu 👇

  bb 1

  bb2

  bb3

  bb4