Ftesë për pjesëmarrje në panairin “Natural, Organic & Healthy Product Exhibiton”, 24-27 shtator 2020

    1641

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë ju informon se në datat 24-27 shtator 2020, në Stamboll të Turqisë, do të mbahet një nga panairet më të rëndësishme “Natural, Organic & Healthy Product Exhibiton”.

    Ky panair i përvitshëm ka mirëpritur kompani nga vende të ndryshme të botës, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer bashkëpunimi për të gjitha sipërmarrjet që operojnë në sektorin e produkteve organike dhe ato të shëndetësisë”.

    Për sa më sipër, e konsiderojmë këtë event si një mundësi shumë të mirë për të krijuar ura të reja bashkëpunimi, ndaj ju inkurajojmë të merrni pjesë.

    Për të konfirmuar pjesëmarrjen, lutemi të na kontaktoni në adresën info@uccial.al