Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë flet pë Report TV mbi masat e marra për të zbutur efektin e pandemisë tek sipërmarrja

    246

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa u shpreh në një intervistë për televizionin Report TV, ku foli mbi rëndësinë e diskutimit të masave të marra edhe me Dhomat e Tregtisë dhe përfaqësuesit e biznesit

    Intervistën e plotë mund ta ndiqni duke klikuar në linkun më poshtë: