Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë në intervistë për Euronews Albania

    205

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa është shprehur për një intervistë për Euronews Albania, ku ka folur mbi kërkesat që bizneset kanë në kuadër të situatës së krijuar prej pandemisë së #COVID19, shqetësimet dhe propozimet konkrete drejtuar qeverisë shqiptare.

    Intervistën mund ta ndiqni duke klikuar në linkun më poshtë: