Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë flet në televizionin A2 për garancinë sovrane

    1797

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ka qenë e ftuar në A2 për të folur për garancinë sovrane dhe sa ka përfituar biznesi.

    Intervistën e plotë mund ta ndiqni duke klikuar në linkun më poshtë: