Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë intervistë për Euronews

    828

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, e cila në një intervistë për Euronews është shprehur mbi impaktin negativ që ka në ekonomi mbyllja e kufijve dhe rëndësinë e strategjisë së bashkëpunimit mes vendeve të rajonit.

    Intervistën e plotë mund ta ndiqni duke klikuar në linkun më poshtë: