Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë intervistë për RTSH

    437

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa në një intervistë online për RTSH, e cila foli për shqetësimet dhe kërkesat e biznesit në situatën e krijuar nga pandemia e #COVID19 dhe masat e ndërmarra nga qeveria shqiptare.

    Intervistën e plotë mund ta ndiqni duke klikuar në linkun më poshtë: