Survey i ICC

  232

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, në cilësinë e anëtarit të ICC-Federatës Botërore të Dhomave, dëshiron t’ju ftojë të bëheni pjesë e Anketës Botërore për Biznesin e realizuar në bashkëpunim të ICC dhe OBSH!

  Klikoni në lidhjen këtu për të plotësuar https://survey3.medallia.com/…!

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë fton të gjitha #dhomat dhe #shoqatat e biznesit të ndajnë këtë anketë me bizneset e tyre për t’a plotësuar.

  Ftojmë #bizneset, të çdo përmase, të bëhen pjesë e një procesi informimi dhe vlerësimi metodik të impaktit të pandemisë COVID-19 në ekonomi, përmes plotësimit të anketës https://survey3.medallia.com/… së prezantuar nga ICC dhe OBSH, në kuadër të një bashkëpunimi unikal ndërmjet këtyre dy organizatave botërore që synojnë nxitjen e bashkëveprimit ndërkombëtar për të siguruar një përgjigje solide ndaj kësaj krize botërore.

  Jeni të lutur ta ndani këtë Anketim me rrjetin tuaj të biznesit!

  Për çdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni në adresën info@uccial.al