Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë intervistë për Ora News

    1743

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. #InesMuçostepa në një intervistë për #ORANEWS u shpreh se pasojat e pandemisë vihen re në të gjitha hallkat e ekonomisë, nga bizneset e vogla deri tek korporatat.

    Sipas Kryetares Muçostepa, sektorët më të prekur janë turizmi, transporti, bujqësia, por edhe sektori i prodhimit ku bën pjesë edhe fasoneria.

    Për ta ndjekur të plotë intervistën klikoni në linkun më poshtë 👇