Prezantohet broshura e tregut të përbashkët rajonal

  496

  Të nderuar!

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ka kënaqësinë të ndaj me ju broshurën e tregut të përbashkët rajonal,  e ardhur si rezultat i punës së përbashkët të institucionit tonë me Forumin e Investimeve të Dhomave të Ballkanit Perëndimor (WB6CIF).

   

  Në këtë broshurë do të keni mundësi që, përveç informacioneve shumë të dobishme, të informoheni edhe se si do të përfitojë kompania juaj nga procesi i tregut të përbashkët rajonal.

   

  Broshurën do të keni mundësi ta lexoni në shqip duke klikuar këtu: WB6 CIF-Brochure Common Regional Market final-al