363

Është organizuar në ambientet e Hotel Sheraton, në datë 17 prill, Forumi i Biznesit Shqipëri-Turqi për pajisjet mjekësore. Ky forum u realizua nga Agjencia Shqiptare...

317

Është organizuar në datë 12 prill, në ambientet e Hotel Tirana International Konferenca e III Kombëtare për të Drejtën e Informimit, Koordinatori dhe Shoqëria...

303

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa, takoi në datë 11 prill, përfaqësues të Autoritetit Italian të Mbrojtjes...

269

U zhvillua në datën 10 prill, në ambientet e Hotel Plazza, Konferenca “Shqipëri-Hungari: Sjellim së bashku profesionistët e biznesit dhe ujit”. Kjo konferencë erdhi si...

291

Në Pallatin e Kongreseve në Tiranë është hapur sot Panairi i 6-të Ndërkombëtar “Ndërtime” dhe Panairi i 3-të Ndërkombëtar “Klimathermika”. Në këto panaire prezantohet produktet...

258

U nënshkrua në datë 6 prill, në ambientet e Agjencisë së Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit, Memorandumi i Bashkëpunimit midis këtij institucioni dhe Bashkimit të...

220

U zhvillua në Korçë, në datë 5 prill, workshopi i parë Shqiptaro-Grek. Ky workshop ishte një hap i rëndësishëm në forcimin e marrëdhënieve dhe...

261

U organizua në datë 3 prill, në ambientet e Hotel Sheraton Konferenca: Aspirata për një tregti të përbashkët. Kjo konferencë e rëndësishme u organizua nga...

309

U organizua në Podgoricë të Malit të Zi, në datë 27 mars, workshopi dy-ditor i TAIEX. Ky workshop u përqëndrua në suportin që WBCIF...

303

Në datat 29-31 mars, në ambientet e Pallatit të Kongreseve, është organizuar Panairi i Punës 2017. Në ceremoninë e hapjes së panairit ishte e pranishme...