339

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ishte e pranishme në prezantimin e botimit të XX të Business Guide Albania,...

420

Në datat 17-21 mars, në Sharm El-Sheikh të Egjiptit, u zhvillua Konferenca e IX ndërkombëtare e Nano-Teknologjisë në fushën e ndërtimit.   Kjo konferencë është një...

386

Në datën 16 mars, u nënshkrua në ambientet e Inspektoriatit Qendror memorandum i bashkëpunimit ndërmjet Znj.Ines Muçostepa, Kryetares së Bashkimit të Dhomave të Tregtisë...

348

Në 9 mars 2017 në mjediset e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë të Sllovenisë u organizua konferenca e biznesit kushtuar bashkëpunimit ekonomik dhe tregtar...

380

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa, takoi në datë 7 mars, Kryeinspektorin e Përgjithshëm, Z.Shkëlqim Hajdari. Takimi, i...

420

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa u takua në datë 6 mars me Atasheun Tregtar të Zyrës...

424

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ka marr pjesë në përurimin e Shoqatës “Bashkimi i Prodhuesve Shqiptar”, event ky...

375

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa, mori pjesë në Konferncën “Përkujtimi i betejave”, të organizuar nga 4...

1015

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë organizoi ditën e hënë, datë 23 janar 2017, një tryezë diskutimi “Mbi Ndryshimet në Ligjin...

1257

Më 28 dhjetor 2016, në Pallatin e Kongreseve u zhvillua eventi "Bleta e Artë" 2016. Ky event u organizua nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik,...