1279

Më 28 dhjetor 2016, në Pallatin e Kongreseve u zhvillua eventi "Bleta e Artë" 2016. Ky event u organizua nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik,...

1200

Më datë 9 dhjetor 2016 u zhvillua Forumi ekonomik Shqipëri-Poloni. Ky forum u mbajt në kuadër të vizitës në Tiranë të Kryeministres së Polonisë...

952

Më date 27 tetor 2016, Dhoma Ekonomike të Malit të Zi në bashkëpunim me Shoqatën Ekonomike të Malit të Zi dhe Komitetit Gjerman për...

1169

Kryetari i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, znj. Ines Muçostepa, mori pjesë në Forumin e Parë Ekonomik për Ballkanin Perëndimor, i cili...

1092

Përfaqësues nga Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe kryetarët e 12 dhomave të tregtisë dhe industrisë të qarqeve ishin të...

1150

Kryetari i Dhomave të Tregisë dhe Industrisë së Shqipërisë, znj .Ines Muçostepa , mori pjesë në hapjen e Panairit të Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale “Prishtina...

1627

Konferenca për shtyp datë 20/07/2016 Kërkesë për miratimin e reformës në drejtësi Fjala e Kryetares së Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë znj. Ines Muçostepa: Në vijim të mbledhjes...

1081

Sot më datë 15 korrik 2016, ora 13:00, në ambjentet e Tirana Business Park u zhvillua "Konferenca e Ambasadorëve", me prani të Ministres së...

1724

Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe Shoqatave të Sipërmarrjes Propozim mbi Projektligjin për Procedurat Tatimore Më datë 1 korrik 2016, Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe...

2223

Zhvillohet në Tiranë, forumi i Biznesit Shqipëri – Maqedoni Në Tiranë u zhvillua edicioni i tretë i “Forumi i Biznesit dhe Investimeve në Shqipëri-Maqedoni”, që...