1115

Sot më datë 15 korrik 2016, ora 13:00, në ambjentet e Tirana Business Park u zhvillua "Konferenca e Ambasadorëve", me prani të Ministres së...

1762

Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe Shoqatave të Sipërmarrjes Propozim mbi Projektligjin për Procedurat Tatimore Më datë 1 korrik 2016, Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe...

2254

Zhvillohet në Tiranë, forumi i Biznesit Shqipëri – Maqedoni Në Tiranë u zhvillua edicioni i tretë i “Forumi i Biznesit dhe Investimeve në Shqipëri-Maqedoni”, që...

1679

Në datë 3 mars 2016, në ambientet e Bankës Shqipërisë u mbajt takimi me temë: “Marrëdhëniet Biznes-Bankë: Perspektiva e kreditimit 2016”. Në këtë takim...

1686

Sot më datë 3 shkurt 2016, në ambjentet e Hotel Tirana International, u zhvillua aktiviteti me temë “Nxitja e mundësive të përshtatshme për punësim...

1507

Më datë 2 shkurt 2016, në ambjentet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës u zhvillua një takim me Kryetaren e Bashkimit të...

1778

Më datë 28 dhjetor 2016, në ambjentet e Teatrit Kombëtar, u zhvillua eventi gala “Bleta e Artë 2015” për vlerësimin e sipërmarrësve më të...

2041

Më datë 21 dhjetor 2015, në Tel-Aviv, Israel, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit të Ndërsjelltë midis  Federatës së Dhomës së Tregtisë të Izraelit përfaqësuar...

1255

Më datë 11 nëntor 2015, në ambjentet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë të Tiranës, u zhvillua mbledhja e III e Kryesisë së Bashkimit të Dhomave....

1735

Më datë 9 nëntor 2015 në Sallën e Hartave në Kryeministri u zhvillua Tryeza e Rrumbullakët “Dialog për Formalizimin”. Në këtë takim ishin të...