467

Është organizuar në datën 27 prill, në Budva të Malit të Zi, forumi ndërkombëtar “Adriatik Sea”.   Ky forum është një ndër forumet më të rëndësishme...

575

Kreytarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa mori pjesë në Konferencën “Inovacioni përmirëson cilësinë e jetës”, të zhvilluar...

510

Është organizuar në Sofje të Bullgarisë, në datën 24 prill, panairi ndërkombëtar i mobilerisë.   Ky panair u organizua nga dega e përpunimit të drurit dhe...

601

Në datë 24 prill, në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, u zhvillua takimi i parë i Komisionit për vlerësimin...

552

Është zhvilluar në datën 20 prill, në ambientet e Bibliotekës së Ministrisë së Kulturës, mbledhja e rradhës e Këshillit Kombëtar për të Drejtën e...

534

Është çelur në Prishtinë, në datën 19 prill, Panairi Ndërkombëtar “Prishtina 2017”. Ky panair, i cili u organizua për të 18-tën herë, u organizua nga...

587

Kryeministri Edi Rama priti në datën 17 prill, një delegacionin kinez, të kryesuar nga Zëvendëskryeministri i Parë i Këshillit të Shtetit të Republikës Popullore...

561

Është organizuar në ambientet e Hotel Sheraton, në datë 17 prill, Forumi i Biznesit Shqipëri-Turqi për pajisjet mjekësore. Ky forum u realizua nga Agjencia Shqiptare...

510

Është organizuar në datë 12 prill, në ambientet e Hotel Tirana International Konferenca e III Kombëtare për të Drejtën e Informimit, Koordinatori dhe Shoqëria...

480

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa, takoi në datë 11 prill, përfaqësues të Autoritetit Italian të Mbrojtjes...