95

Kryeministri Edi Rama priti në datën 17 prill, një delegacionin kinez, të kryesuar nga Zëvendëskryeministri i Parë i Këshillit të Shtetit të Republikës Popullore...

99

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa është takuar ditën e hënë me anëtarët e Shoqatës Ekonomike Gjermano-Shqiptare,...

80

Forumi i Investimeve të Dhomave Ballkanike (WB CIF) organizoi me datë 31 tetor në Bruksel, takimin e parë të koordinatorëve të MAP (Multi-Action Plan) Në...

82

Çeli dje siparin Konferenca Ekonomike Mali i Zi 2017- “Sfidat në rrugën e Bashkimit Evropian”. Konferenca bëri bashkë emrat më të rëndësishëm të politikës dhe...

107

Expocity Albania lancon për herë të parë në vendin tonë Energy Expo & Forum 2017. Në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë si...

83

Zhvillohet sot në Shkup të Maqedonisë Samiti i gjashtë i Samit 100 Business Leaders of SEE region (Samit 100 i Liderave të Biznesit i Rajonit të...

122

Ditën e djeshme, në ambientet e Qendrës për Informimin Evropian, u zhvillua takimi me Drejtorin e Përgjithshëm për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit, Z.Christian Danielsson. Ky...

132

Në Gjermani po mbahet Panairi më i madh botëror i ushqimeve,  ANUGA  2017. Ky panair mbledh kompani të rëndësishme nga e gjithë bota të...

172

Ministrja  e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Znj.Sonila Qato, në bashkëpunim me Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, organizoi sot në...

126

Plani i integrimit rajonal tashmë ka në zbatim një axhendë të strukturuar për promovimin e mëtejshëm të integrimit tregtar, futjen e një hapësire rajonale...