18

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ka qenë e ftuar në ORA NEWS, ku ka folur...

13

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, e ftuar në emisionin Ekopolitike, u shpreh se "Ky është...

15

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë ju informon se së bashku me BiznesAlbania i ka drejtuar Ministria e Financave dhe Ekonomisë,...

342

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, së bashku me dhomat e tjerat të tregtisë dhe shoqatave të biznesit, pas një pune...

192

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë ju përcjell Vendimin e Këshillit të Ministrave, nr.276, datë 06.04.2020 “Për miratimin e kontratës me...

242

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ishte e ftuar në emisionin "Argument" në RTV SCAN, ku...

204

Njoftim mbi ndryshimin e ligjit nr.8438, datë 28.12.1997 "Për tatimin mbi të ardhurat"

204

Pas kërkesave dhe shqetësimeve të ndryshme që Dhomat e Tregtisë, Shoqatat, Sipërmarrjet kanë përcjellë pranë Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë,...

204

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa u takua me Ambasadorin e ri të Italisë në Shqipëri, SH.T.Z...

181

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në eventin e organizuar me rastin e 5...