interact40

Lajme

587
Të nderuar! Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ka kënaqësinë të ndaj me ju broshurën e tregut të përbashkët rajonal,  e ardhur...

879
Një lajm i mirë vjen nga #Serbia. Shteti Serb ka vendosur të heqi testimin PCR për qytetarët që vijnë nga #Shqipëria, #MaliZi, #MaqedoniaeVeriut, #Bullgaria, #BosnjadheHerzegovina Për...

Evente


I nderuar sipërmarrës,\r\n\r\n \r\n\r\nBashkim...
Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Ind...
Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Ind...
https://innovagro.adrioninterreg.eu/acti...
Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Ind...

ATA Carnet

logo-innovagro-300px
logo-THEMATIC-300px