Monthly Archives: September 2016

  1347

  Kryetari i Dhomave të Tregisë dhe Industrisë së Shqipërisë, znj .Ines Muçostepa , mori pjesë në hapjen e Panairit të Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale “Prishtina 2016”, ku morën pjesë mbi 100 kompani nga Kosova dhe vendet e rajonit.

  Në këtë ngjare të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe të përkrahur nga Qeveria e Kosovës, të pranishëm ishin edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, z. Kadri Veseli, shefi ekzekutiv i Asociacionit Evropian të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë, EUROCHAMBRES, z. Arnaldo Abruzzini, përfaqësuesit e dhomave ekonomike të Malit të Zi, Maqedonisë, Serbisë dhe vendeve të tjera të rajonit.

  20160928_102329 20160928_110959

  ?
  ?

  20160928_114802

  Projekte

  1672
  Union of Chambers of Commerce and Industry of Albania, Foreign Trade, Chamber of Bosnia and Herzegovina, Croatian Chambers of Economy, Economic Chamber of (former...