Organizohet takimi informues “Përfshirja e sektorit të teknologjisë së informacionit në Zonën Rajonale Ekonomike”

  805

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Kryeministrinë, organizoi dje takimin informues mbi përfshirjen e sekorit të teknologjisë së informacionit në Zonën Rajonale Ekonomike.

  Të pranishme në këtë takim ishin Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, Koordinatorja Kombëtare për Zonën Rajonale Ekonomike, Znj. Milena Harito, Zv. Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës, Znj. Dorina Cinari, si dhe përfaqësuesit kryesor të sipërmarrjes që i përket sektorit të teknologjisë së informacionit.

  COD 2

  Qëllimi i këtij takimi ishte informimi dhe përfshirja e sektorit të teknologjisë së informacionit në shtyllën e katërt të programit të Zonës Ekonomike Rajonale, e cila synon zhvillimin e infrastrukturës digjitale dhe lehtësim në integrimin brenda tregut digjital Evropian.

  COD 3

   

  COD 4