FTESË PËR PJESËMARRJE NË “SOFEST 2018- FESTIVALI I BALLKANIT PERËNDIMOR”, 9-13 MAJ 2018, SOFJE, BULLGARI

  487

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 9-13 maj, në Sofje të Bullgarisë, do të organizohet “SoFest 2018- Festivali i Ballkanit Perëndimor”.

  Ky aktivitet do të organizohet nën përkujdesjen e veçantë të Ministrisë së Presidencës Bullgare të Këshillit të BE-së dhe Kryetares së Bashkisë së Sofjes, Znj. Yordanka Fandakova.

  Qëllimi i këtij aktiviteti është bashkimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor nëpërmjet traditave, kulturës dhe artit.

  Organizatorët ftojnë edhe sipërmarrësit shqiptarë, të cilët operojnë në  fushën e prodhimit të pijeve e ushqimeve, verës, suvenireve ose prodhimeve të tjera tipike shqiptare, të marrin pjesë në ekspozitën që do të organizohet  me këtë rast.

  Pala organizatore do të vendosi në dispozicion të palës shqiptare një stendë me qëllim dhënien e informacioneve të ndryshme për vizitorët e festivalit dhe çmimi i saj për të gjitha ditët e ekspozimit do të jetë 380 leva bullgare (pa TVSH), si dhe një stendë druri, çmimi i së cilës varion nga 1200 deri në 1500 leva bullgare.

   

  Konfirmimet lutemi të dërgohen në adresën info@uccial.al.