MUNDËSI BASHKËPUNIMI ME KOMPANINË POLAKE “GREEK TRADE”

    695

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se Kompania lider në tregun polak Greek Trade ka planifikuar të bëj një vizitë në  vendin tonë në datat 17-19 prill 2018.

    Kompania është e interesuar të organizojë një takim me sipërmarrje, të cilat operojnë në sektorin e fruta-perimeve.

    Kompanitë të cilët janë të interesuar të organizojnë takim me kompaninë polake, duhet të shprehin interesin e tyre në adresën info@uccial.al