SAVE THE DATE: FORUMI I BIZNESIT “SHQIPËRI-IRAN”, DATË 25 PRILL, ORA 10.00, HOTEL TIRANA INTERNATIONAL

  709

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Islamike të Iranit në Tiranë organizojnë në datë 25 prill 2018, ora 10.00 tek Hotel Tirana International,

   

  Forumin e përbashkët të biznesit “Shqipëri-Iran”

   

  Në këtë forum, i cili do të organizohet nën kujdesin e veçantë dhe pjesëmarrjen e Ambasadorit të Republikës Islamike të Iranit, SH.T.Z Gholamhossein Mohammadnia, do të marrin pjesë përfaqësues të sipërmarrjeve më të njohura të Iranit.

  Pas përfundimit të këtij forumi, do të organizohen takime B2B, të cilat do të jenë të fokusuara në sektorët e mëposhtëm:

   

  Agrikultura

  Ndërtimi

  Prodhim i produkteve ushqimore

  Paketimi

  Prodhimi i drurit

  Prodhimi i kimikateve

  Turizëm

   

  Ky aktivitet do të jetë një mundësi e mirë për sipërmarrjen e të dy vendeve, të ndajnë përvojat e tyre dhe të zhvillojnë takime B2B mes përfaqësuesve të biznesit, ndaj Lutet konfirmimi juaj sa më parë në adresën info@uccial.al

  Listën e pjesëmarrësve të delegacionit iranian e gjeni këtu: DATABASE FINAL I PJESEMARRESVE TE DELEGACIONIT TE IRANIT.EXC