Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në takimin e Ministrisë së Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

  193

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë mori pjesë në takimin e datës 19 dhjetor 2018, të organizuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, me pjesëmarrjen e Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave dhe të përfaqësueve nga Dhomat mikse të tregtisë.

  Në këtë takim u diskutuan disa nga problematikat kryesore me të cilat ndeshen bizneset.

  maj 1

  maj 2

   

  maj 3

  maj 8