Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

    399

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë mori pjesë ditën e djeshme në takimin e organizuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, ku të pranishëm ishin edhe Dhomat Mikse të Tregtisë.

    Në këtë takim u diskutua mbi disa nga problematikat kryesore me të cilat ndeshet biznesi.

    Ky ishte takimi i tretë që Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Sonila Qato organizon me Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe Dhomat mikse.

    uccial 2