Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

  254

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes dhe Inspektorati i Punës, ku u prezantua platforma e re që ndihmon biznesin në vetkorrigjimin në fushën e punësimit.

  Platforma  që u prezantua nga ana e ISHPSHSH, jep mundesinë që çdo sipërmarrës të kontrollojë arbitraritetin e vendimarrjes së inspektorëve në terren gjatë ushtrimit të kontrollit, dhe informacionin që ata duhet të kenë për të denoncuar rastet abuzive, me qëllim për të punuar në ligjshmëri të plotë falë të gjitha të dhënave që kjo platformë ofron mbi detyrimet që sipërmarrja duhet të plotesojë përballë këtij Inspektorati.

  sip 2

   

  sip 3