Zhvillohet aktiviteti i WB CIF në Tokio

  364

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë mori pjesë në aktivitetin e organizuar në datë 7 dhjetor 2018, në Tokyo të Japonisë, nga Ministria e Jashtme e Japonisë dhe Japanese Trade Organisation-JETRO.

  Në këtë aktivitet morën pjesë Dhomat e Tregtisë të Ballkanit Perëndimor-anëtare të WB6 CIF dhe u prezantua potenciali për investime në Ballkanin Perëndimor.

  Disa nga çështjet e prezantuara ishin: mundësia për të eksportuar pa tarifa dhe kuota në tregun rajonal dhe më gjerë, përparësitë e rajonit etj.

  Të pranishëm në aktivitet ishin edhe mbi 100 kompani japoneze.

  jetro 2