Kryetarja e Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. InesMuçostepa merr pjesë në workshopin: “Energy transition and future challenges for a liberalised and integrated electrical market: the case of Albania”

  356

  Kryetarja e Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. InesMuçostepa mori pjesë në workshopin: “Energy transition and future challenges for a liberalised and integrated electrical market: the case of Albania” , organizuar nga Dhoma e Tregtisë Shqipëri-Itali, Ambasada Italiane në Shqipëri dhe Confindustria Albania.

  Workshopi u fokusua në sfidat dhe mundësitë e ardhshme të Shqipërisë për të forcuar lidhjen rajonale të energjisë, në përputhje me udhëzimet e vendosura nga Bashkimi Evropian dhe konkluzionet e Samitit të Triestes në korrik 2017, në kontekstin e procesit të Ballkanit Perëndimor.

   

  workshop 1

   

  workshop 2

   

  workshop 3