Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Superbrands 2018

    821

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Superbrands.

    Ceremonia e çmimeve Superbrands zhvillohet çdo vit dhe ka për synim vlerësimin e sipërmarrjeve më të suksesshme në disa kategori

     

    superbrands 2018